Lieve Beste Yogi’s Sporters, Toppers, Bikkels en andere Geinteresseerden,

Langs deze weg wil ik jullie graag laten weten dat ik vanaf Okt 2020 ook bij Personal Fitness in Soest aan de slag ga als Personal Trainer. Hiervoor heb ik een speciaal samengestelde Personal Training Programma ontworpen, dat zal bestaan uit een gebalanceerde mix van Yoga stijlen,  aangevuld met geïntegreerde Pilates oefeningen en ondersteund door de juiste begeleiding van de ademhaling in een doorgaande flow.
Deze unieke training is een combinatie van mijn al mijn kennis, kunde , ervaringen en reflecteert de visie zoals ik die over de afgelopen jaren heb opgebouwd.

Deze personal training is een uiterst intensieve begeleiding, voor een groep van maximaal 4 peronen (i.v.m. de Corona maatregelen) en gaat plaatsvinden in een geweldige ruime goed geventileerde en rustige ruimte van 100 m2. De lessen zijn gefocust op twee zaken: onderhoud- en behoud van een soepel en pijnvrij lichaam,  en preventie. Dit resulteert  in een effectieve en unieke training en een ultieme en mega goede work-out voor Body & Mind.
 
Ademtraining zal een belangrijk onderdeel zijn , ook en temeer om zodoende  op de juiste manier met onder andere core training/ core stability aan de gang te kunnen gaan. Rompstabiliteit is een combinatie van spierbalans en spierkracht in het midden van het lichaam.( rug-, buik-, bil- en heupspieren). Onder het motto: Voorkomen is beter dan genezen kan het versterken van de romp ervoor zorgen dat verschillende klachten minder snel zullen ontstaan. Denk aan klachten aan de rug, liezen, hamstrings, knieën en enkels die minder snel ontstaan wanneer de core stability in de juiste balans is.

Door het lichaam op de juiste manier te trainen zullen blokkades worden opgeheven, zodoende wordt er ruimte gemaakt waardoor we ons beter gaan voelen , niet alleen in ons lichaam, maar ook in ons hoofd en hart:-)

We beginnen dus in uiterst kleine groepjes zodat iedereen de juiste persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft :)
De eerste sessies zullen plaats vinden op de donderdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij:-)

Juist omdat het van zulk enorm uiterst groot belang is om nu Fit te blijven ( mentaal, fysiek en emotioneel) en het immuun –en afweersysteem voortdurend te blijven onderhouden en versterken om de totale balans op peil en gezond te houden, is deze op maat gemaakte Personal Training een absolute aanrader!

* Inhale the Future and Exhale the Past *

Namaste Wilma